Skip to main content

În data de 29 ianuarie 2024, a avut loc a doua întâlnire online în cadrul proiectului Erasmus+ ,,DigitalCRAFT: Enhancing Vocational Skills Through Design Thinking and Graphic Design” (Nr. contract: 2023-1-RO01-KA210-VET-000166913), implementat de SINDICATUL LIBER DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL JUDEȚULUI BACĂU (SLI BACĂU) în calitate de coordonator și UN-LAB S.N.C. di Broncolo Luca e Bussotti Antonella PERUGIA, ITALIA în calitate de partener. Întâlnirea de management a avut în centru discuții referitoare la realizarea documentelor aferente managementului de proiect și activității de diseminare: planul de management, planul de monitorizare și evaluare, planul de gestionare a riscurilor, strategia de comunicare și diseminare, materiale promoționale.

Având în vedere faptul „DigitalCRAFT” este un proiect axat pe cercetare interdisciplinară, inovare și design grafic, cu obiectiv central – îmbunătățirea în mod măsurabil a calității și relevanței educației și formării profesionale în domeniul designului, al inovării, precum și în domeniul designului grafic, la această întâlnire, s-au analizat setul de întrebări, indicatori și ghidul aferent pentru desfășurarea interviurilor cu profesorii și formatorii VET din România.

Cursul de formare va avea loc în Italia și vor participa 10 profesori și formatorii VET selectați de către organizația coordonatoare SLI BACĂU.

Close Menu
☏ 0234.523.711
✉ secretariat@slibacau.ro